Helle Lundsgaard

billedfrise helle lundsgaard drømmefabrikken link til dropbox
 
Som livsstilsekspert udtaler Helle Lundsgaard sig om forskellige aktuelle emner og deltager i debatter i medierne. Typisk inden for områderne livsstilsprodukter til hus og have, boligtendenser, arbejdsliv og iværksætteri. Hun er medlem i ekspertpanelet i iværksætterprogrammet De 6 hatte på Radio24Syv og medlem af Kvinfos ekspertdatabase.
 
Helle Lundgaard havde 20 års baggrund som tekstforfatter, kreativ chef og reklamebureaudirektør, før hun i 2003 stiftede kommunikationsbureauet Drømmefabrikken, der har specialiseret sig inden for bygge- og anlæg og livsstilsprodukter. Fra potteplanter til solcelleanlæg og kloakering. Den teoretiske ballast består bl.a. i en HD i afsætningsøkonomi og uddannelsen som strategisk planner.
 
Sideløbende med bureauet er Helle Lundsgaard aktiv som professionelt bestyrelsesmedlem og partner i bestyrelsesnetværket Asnet.
 
I september 2012 debuterede Helle Lundsgaard desuden som forfatter med bogen Virksomheden i boligen – for livsstils- og vækstiværksættere”, en praktisk iværksætterhåndbog, udgivet af Bolius, Boligejernes Videnscenter.