TV2 Lorry

DET KLASSISKE BADEKARI et indslag på TV2 Lorry’s forbrugermagasin Trend har man set nærmere på moden inden for badekar. Badeværelser bliver indrettede med det det gode gamle klassiske badekar, der skal nemlig slappes helt af, når københavnerne har fri. Livsstilsekspert Helle Lundsgaard siger om trenden:
”Det er jo et statussymbol, men statussymbolet er ikke selve badekarret, men det er at vise, man har tid og overskud. På den måde bliver man et overskudsmenneske.” De findes i mange udformninger og materialer, og de er blevet populære som aldrig før.

Helle Lundsgaard er livsstilsekspert og ser de klassiske badekar gå en lys fremtid i møde. ”Det vi ser nu, det er, at badekarrene kommer ind igen, men det bliver som fritstående badekar. Det er fordi badekarret er blevet et møbel. Et træbadekar er typisk til dem der er lidt miljøbevidste. Det er en elegant forarbejdet træmodel, der har den der minimalistiske udstråling. De her store boblebade, med stort energiforbrug, har fået ry for at være usmagelige, så den nye trend er mere enkel og stilren.”

Se klippet på TV2 Lorry